Wil jij je paard graag door mij getraind hebben voor een minimale periode van 1 maand? Dat kan! Het is een op maat gemaakt en persoonlijk traject. 

 

Je paard blijft gewoon op zijn vertrouwde plek. We kijken naar de dingen waar jij als eigenaar tegenaan loopt. Daarnaast nemen we ook de huisvesting, hoeven en andere zaken grondig onder de loep om deze te optimaliseren. 

Het kan zo zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden wanneer je hulpvraag voor je paard voortkomt uit 1 van bovengenoemde dingen. 

Ik vind het dan ook heel erg belangrijk dat je open minded bent en mee wil leren met je paard. 

 

Je bent vanzelfsprekend altijd welkom om mee te kijken tijdens de trainingen. Wanneer je aanvullend wil lessen, geldt er een gereduceerd tarief. 

 

Ook na de trainingsperiode vind ik het belangrijk dat jullie begeleiding hebben! Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van lessen zijn of ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte woonplek voor je paard. 

 

Stuur mij een berichtje via onderstaand contactformulier zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen om al je vragen te beantwoorden en te kijken wat ik voor je kan betekenen! 

IN TRAINING

IN TRAINING

V.A. €300 EURO PER MAAND

  • 3-4 sessies/week 

  • minimaal 1 maand 

  • op jullie vertrouwde locatie 

  • advies over o.a. hoeven, huisvesting en voeding

  • meekijken tijdens de trainingen

  • zelf lessen tegen gereduceerd tarief

  • zonder bit en hulpteugels 

  • begeleiding na de trainingsperiode

  • exclusief

Neem contact op voor een trainingstraject

E0,45 per kilometer vanaf mijn woonadres in Haarlem, tot aan jouw locatie (enkele reis). Ik probeer om lessen zo veel mogelijk te combineren, zodat reiskosten gedeeld kunnen worden.
Echter, als ik op één locatie meerdere lessen kan geven, worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Hieronder een schema hoe dit in zijn werk gaat:

> 10 km: 0,45 per km (enkele reis) óf 2 aansluitende privélessen 
> 20 km: 0,45 per km (enkele reis) óf 3 aansluitende privélessen
> 30 km: 0,45 per km (enkele reis) óf 4 aansluitende privélessen 

REISKOSTEN

 

Contact

Sparenbergstraat 10

2023JW, Haarlem
Mail: info@kuddewerk.nl
Tel: +31 (0)625377088

KvK-nummer: 63443147

Btw-nummer: NL221282038B01

Sociale media 

KuddeWerk