Reviews

Hieronder vind je ervaringen van klanten van mij. 

 

Ook een review schrijven? Dat kan via Facebook recensies of via Google! Super tof als je een stukje wil schrijven over je ervaring met het werken met mij!

water Schuim
IMG_6071.PNG
IMG_6072.PNG

"Een aantal jaar geleden was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om mijn paard beter te begrijpen, en één team te worden.

 

Via internet ben ik bij Renske van kuddewerk terechtgekomen, ik heb daarna ruim 3 jaar les van Renske gehad. Ik heb altijd en nog steeds veel aan de lessen van Renske gehad. De rust die ze geeft en de duidelijke uitleg. Renske heeft mij geleerd hoe paarden communiceren en hoe ik daar naar kan luisteren en tegelijkertijd daarmee om te gaan.

 

Wat ik heel fijn vind is dat ik nu een paard heb waarmee ik goed kan communiceren, hierdoor heeft mijn paard veel meer rust gekregen. 

“Een paard doet niet zomaar iets, maar wil wat zeggen.

Mijn paard en ik zijn door Renske één team geworden. :-) "

 

~ Evelien ~
 

---

"Nu 2 lessen grondwerk van Renske gehad met onze Fries Aafke. We maken nu al veel progressie. Renske is rustig, kundig, gezellig en wij voelen ons meteen op ons gemak. We kijken nu al uit naar de volgende les!"

~ Miriam ~

---

"Sinds we weten dat onze tinker Ewan CPL heeft, hebben we Renske ingeschakeld voor MLD behandelingen.

 

Bij onze eerste afspraak gaf Renske heel veel tips over wat we nog meer konden doen om de CPL bij Ewan te remmen.

Zij vertelde onder andere over waar wij voedingsadvies konden opvragen. Maar ook welke zalf wij het beste konden gebruiken op open wonden en welke op de harde rimpels.

 

Mede dankzij dit advies en de MLD behandelingen hebben wij de CPL al ruim een jaar onder controle en heeft Ewan sindsdien geen buikpijn meer en nauwelijks nog jeuk aan zijn benen.

 

Het contact met Renske is altijd open en fijn en ze houdt altijd rekening met je voor het plannen van afspraken.

 

Wij en Ewan zijn nog steeds heel erg blij met Renske!"

~ Esther ~

water Schuim
Schermafbeelding 2022-05-01 om 17.45.09.png